Van Jegyem
|

Rumproof: Rotts Lemezbemutató

Koncert
Zalaegerszeg
Atlantis Club
2017. október 14. szombat
20:00
Jegytípus Ár Vásárlás
Elővételes
2017 október 14 12:00-ig
1200Ft
-
db
+
Early Bird
2017 szeptember 30 23:55-ig
1000Ft
-
db
+
Megveszem

2017.OKTÓBER 14. – ZALAEGERSZEG
Atlantis – 20:00

Ahoy Hölgyek/Urak!
A tavalyi év tavaszán megjelent hat saját nótával megspékelt „Black Flag int he Sky [EP]” után,

https://www.youtube.com/watch?v=54Bmw73TBDQ&list=PLgcQxKVfziCDkMGvCB9Lbl-gaoOo9ANaZ

a legénység, immáron nagylemezének [hehe… GRANDE ;)] bemutató turnéját csapatja 2017 őszén. A korongon hallható tizenhARRRom, azaz 13 kalózsanzon egységével, azaz a „Rogues of the Seven Seas” palettájának összes színfoltjával, minden szélsőségével prezentálni fogja, milyen is az a hamisíthatatlan Rumproof életérzés.

Lesz itt kérem, …
KísértetjARRás [fckn’ creepy tavern], egy öreg alkoholista [ohmilycsodásteazsúr’], egy kis nyáladzás [tudod, csak Te meg én ;)], egy kis kutyaszorító [hóhér meg a bitó 😮 ], sötét lelkű örömlányok, [fekete-mágia, meg a bré.. (?!)], egy kis black out [NEM, MI SOSEM! 😉 Ekn’], hogy is lehetnénk kalózok, ha nem küzdenénk tengeri szörnyekkel… de most frankón (?! 😀 ) [KRKN \m/ >.< ], ha esetleg Midas kezével találkoznátok… sose játszatok vele „idegent” [Bré’ csapó II. 🙁 ]. Részegen meg vigyázzatok, mert könnyen megtalálnak a szép-álmok [folyik a nyál a pulton, de a haver még beléd tölt némi-nedűt. [Nem, itt nincs bré’ 😀 ], majd mézédes szirénkórus… [készül a HEKK!], egy kis Bermuda Három(100as)szög… [életet életek után… !SNECIK!]. Ha ezt mind magatokévá tettétek, akkor megtudhatjátok, mitől lesztek igazán Rumproof!

C’mon!

[A kockázatok és mellékhatások tekintetében… ne keressetek fel pszichológust, mert garantáljuk a gyógyulást. Egy kis színház, egy kis komédia! Jókedv és kacagás 😉 HÁT CSATLAKOZZATOK A HADHOZ!]

-Cadaveres
– Rumproof
https://www.facebook.com/rumproofofficial
-Nice One Babe
-Pennhurts